Kundalini behandeling

Kundalini behandeling

Kundalini is Sanskriet en betekent opgerolde. Men stelt de Kundalini dan ook voor als een opgerolde slang in de bekkenbodem.

De energie kun je je voorstellen als 2 slangen, die gespiegeld, jouw ruggengraat omhoog glijden. Jouw chakra’s hierbij omcirkelend.

Kundalini energie begint dus bij de basis van ruggengraat omhoog naar je kruin. De linkerslang (zenuwbanen) vertegenwoordigd de vrouwelijke energie en de rechter de mannelijke energie.

Deze kundalini energie behoort vrijelijk te kunnen stromen. Wanneer er zich een verstoring of blokkade in een chakra bevindt, zal dit de energiestroom vertragen.

Wanneer jij al veel innerlijk werk hebt verricht, zal de energie makkelijker kunnen stromen, dan wanneer dit niet het geval is. De Kundalini kan niet geforceerd worden, waardoor jij datgene ontvangt wat precies goed voor je is.

Een behandeling voelt iedereen dan ook anders. Deze kan ervoor zorgen dat naast een verhoogde trilling en bewustzijn, je je sterker voelt en beter kunt loslaten en  subtiele veranderingen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk;

In een meditatie, met ademhalingsoefeningen en het na lopen van de chakra’s, wordt contact gelegd met de Kundalini. Wanneer deze begint te stromen, mag je met speciale kundalini muziek ervaren hoe deze energie voelt en wat ze met je doet.

De Kundalini behandeling kost € 85,-