Ayurvedische kruidenstempel massage

Tijdens deze ayurvedische kruidenstempelmassage, die oorspronkelijk uit Thailand afkomstig is, kun je een uur lang heerlijk ontspannen.

De stempels zijn gevuld met een kruidenmengsel van goudsbloem, kamille, ijzerkruid en jasmijnbloemen. Reinigende, ontspannende en activerende kruiden. De kruidenstempels worden verwarmd in een bad van pure zonnebloemolie. Je lichaamsenergie wordt ertoe aangezet te gaan stromen, beter te functioneren en tot rust gebracht. De kruidenstempelmassage maakt vrij van dagelijkse stress en spanningen.

Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Het is met name dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma's dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. De massage biedt ook hulp in stressvolle momenten, omdat ze nieuwe energie geeft om problemen aan te pakken.

De duur van de massage bedraagt een uur en zal de rug als ook de achterkant van de benen omvatten.
Kosten € 37,50.

Wanneer u voor een massage komt kunt u beter niet uw allerbeste lingerie aan trekken, er zou een restje olie achter kunnen blijven.

Er zijn ook kadobonnen om iemand anders kennis te laten maken met deze massage.

Image